loggaklar

Födslokurs med andning och avslappningsträning

En modern födslokurs med andning och avslappningsträning för både omföderskor och förstföderskor där mamman och pappan/partnern får möjlighet att förbereda sig inför födandet. Genom att tillsammans träna andning, avslappning och positiv visualisering ökas tryggheten och längtan till att föda. Att gå kurs tillsammans stärker er som par inför den kommande förlossningen.

Att som partner stå bredvid den som föder barn är inte alltid lätt, genom att gå kurs tillsammans ökar partnerns kunskap och därmed trygghet inför en ny och ovan situation.

Jag har många års erfarenhet av förlossning och förlossningsförberedande aktiviteter av olika slag. Jag som barnmorskor vet och ser hur viktigt det är att på något sätt förbereda sig inför förlossningen. Kursen är på en kväll och håller på i 4 timmar.

Det är en intensiv och rolig kurs med utbildning i förlossningens olika skeden. Praktiska moment ingår såsom djupandning i avslappnande syfte och hur man andas genom en förlossningsvärk.  Om ni önskar förbereda er som par inför förlossningen så är denna kurs det som ni behöver.

På kursen ingår kvällsfika med smörgås.

Kostnad 2400 kr/par och kvällsfika ingår.

Om inte avanmälan sker minst dagen före kursen faktureras 800 kr.

Här kan ni även använda er friskvårdspeng.

Privat födslokurs med profylaxandning.

Ibland kan det vara skönt att bara komma ensamma  tillsammans i paret. För er som önskar en egen kurs finns det möjlighet att utforma en kurs helt efter era egna behov. Här kan vi fokusera på andning, avslappning, förlossningsförlopp, rädslor eller vad som är viktigast för just er.

Kursen är på 3 timmar och kostar 2350 kr.

För att boka er till någon kurs maila eller ring till mig.

Välkomna!

Anmälan
Telefon: 0703-771362
E-post: info@asa-osterberg.se
Adress: Linnégatan 17A (Hud & Hälsocenter), 582 25 Linköping

Välkomna!
Barnmorskorna Åsa

Hej!

Under 2024 kommer jag att fortsätta erbjuda vattengymnastik, ett pass i veckan med start i februari 2024. Exakt datum kommer senare. Det går nu bra att anmäla sig till väntelistan via min mail info@asa-osterberg.se.

Jag kommer också fortsätta att erbjuda mina födslokurser, både i grupp och i vissa fall som privata kurser. Datum för mina födslokurser i grupp kommer att läggas upp på min hemsida när de är spikade.

Hoppas att ni alla mår bra och ha en god jul och ett gott nytt år!

Barnmorska Åsa Österberg